Assalamualaikom, Salam Sejahtera, Salam Perpaduan dan Salam 1 Malaysia. Blog Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Daerah Kubang Pasu ini memaparkan isu, aktiviti, laporan terkini dan perkembangan yang berlaku dalam Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Daerah Kubang Pasu, Tabika Perpaduan dan Kawasan Rukun Tetangga yang berada dalam seliaan pejabat ini. Kami amat mengalu-alukan sebarang pandangan dan teguran yang membina bagi memantap dan memperkasakan lagi aktiviti pejabat ini dari masa ke semasa.

" 1 MALAYSIA - PEMACU PERPADUAN NEGARA "


PELANCARAN 6 KRT BARU

Enam Kawasan Rukun Tetangga (KRT) baru di Daerah Kubang Pasu telah dilancarkan serentak pada 17 Julai 2010 menjadikan 31 buah KRT di daerah ini iaitu 24 di Parlimen Kubang Pasu manakala 7 lagi di Parlimen Jerlun.

Semua KRT baru itu ialah KRT Taman Tengku Maheran, KRT Taman Rasa Sayang, KRT Kg. Lembah Palas, KRT Taman Kenanga, KRT Kg. Lahar dan KRT Taman Desa Damai. Majlis pelancaran yang diadakan di Taman Tengku Maheran telah disempurnakan oleh Dato' Mohd Johari Baharom, Timbalan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani merangkap Ahli Parlimen Kubang Pasu.

Turut hadir di majlis pelancaran ini ialah Timbalan Ketua Pengarah (Operasi) Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Putra Jaya, Pn. Azizah bt. Ariffin.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda?