Assalamualaikom, Salam Sejahtera, Salam Perpaduan dan Salam 1 Malaysia. Blog Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Daerah Kubang Pasu ini memaparkan isu, aktiviti, laporan terkini dan perkembangan yang berlaku dalam Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Daerah Kubang Pasu, Tabika Perpaduan dan Kawasan Rukun Tetangga yang berada dalam seliaan pejabat ini. Kami amat mengalu-alukan sebarang pandangan dan teguran yang membina bagi memantap dan memperkasakan lagi aktiviti pejabat ini dari masa ke semasa.

" 1 MALAYSIA - PEMACU PERPADUAN NEGARA "


JAMUAN HARI RAYA AIDIL FITRI PEJABAT PERPADUAN NEGARA DAN INTEGRASI NASIONAL DAERAH KUBANG PASU MERIAH

Jamuan Hari Raya Aidil Fitri Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional, Daerah Kubang Pasu telah di adakan pada 15 September2011(Khamis) yang lalu. Sambutannya amat meriah sekali. Ia mendapat sokongan yang padu dari guru-guru dan KRT Daerah Kubang Pasu.

Pelbagai juadah tradisional dan moden  telah disajikan kepada para tetamu dan tetamu juga dihiburkan dengan lagu-lagu raya. Majlis bermula pada jam 12 tengahari dan tamat pada jam 3.00 petang.

Turut hadir pada majlis tersebut ialah Yang Berhormat Dato' Saad bin Hj. Man ADUN Jitra dan En. Mohd. Saidi bin Midin, Pengarah JPNIN Negeri Kedah dan lebih 300 jemputan lain pelbagai kaum.


Daripada,
Mr.Ku
Perpaduan Daerah Kubang Pasu.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda?