Assalamualaikom, Salam Sejahtera, Salam Perpaduan dan Salam 1 Malaysia. Blog Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Daerah Kubang Pasu ini memaparkan isu, aktiviti, laporan terkini dan perkembangan yang berlaku dalam Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Daerah Kubang Pasu, Tabika Perpaduan dan Kawasan Rukun Tetangga yang berada dalam seliaan pejabat ini. Kami amat mengalu-alukan sebarang pandangan dan teguran yang membina bagi memantap dan memperkasakan lagi aktiviti pejabat ini dari masa ke semasa.

" 1 MALAYSIA - PEMACU PERPADUAN NEGARA "


PERHIMPUNAN KEMERDEKAAN KE 54 DAERAH KUBANG PASU

Pada 20 September 2011 (Selasa) jam 3.00 petang bertempat Di Dewan Utama, Pejabat  Daerah Kubang Pasu telah berlangsung Majlis Perhimpunan Kemerdekaan ke 54 dan Sambutan Hari Raya Aidil Fitri Peringkat Daerah Kubang Pasu.

Lebih 50 Agensi Kerajaan dan Swasta telah mengambil bahagian dalam perhimpunan tersebut yang menyaksikan lebih 1000 orang dari pelbagai kaum. Pelbagai acara menarik telah dipersembahkan pada perhimpunan tersebut.

Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional, Daerah Kubang Pasu yang diketuai oleh Pegawai Perpaduannya En. Ismail bin Zakaria bersama Pen. Pegawai Perpaduan dan guru-guru Tabika dan Taska seramai 23 orang tidak ketinggalan mengambil bahagian.

Wahai anak-anak merdeka,
Bangkitlah, bangkitlah dari lenamu,
Agar kita tidak dijajah lagi.
Merdeka, Merdeka, Merdeka...


Daripada,
Mr. Ku
Perpaduan Daerah Kubang Pasu.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda?